Προφιλ

Το 1976 ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης ξεκίνησε το εμπόριο λουριών και μπρασελέ από ένα μικρό μαγαζάκι. Το 1984, λόγω των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών, μεταφέρει την επιχείρηση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην οδό Χαλκιδικής 19 στη Θεσσαλονίκη, όπου και διατηρείται έως σήμερα.

Διαχειριστής της σήμερα είναι ο Νικόλαος Βασιλειάδης η δραστηριότητα του οποίου στον χώρο ξεκινά όντας σε μικρή ηλικία στο πλευρό του πατέρα του, Κωνσταντίνου Βασιλειάδη. Ο Νικόλαος Βασιλειάδης το 1999 εισέρχεται επισήμως στην επιχείρηση και το 2012 αναλαμβάνει πλήρως το τιμόνι της επιχείρησης έχοντας λάβει όλα τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις από τον πατέρα του που συνταξιοδοτείται μετά από μακρόχρονο προσωπικό αγώνα.

Με την πάροδο του χρόνου διευρύνθηκε η ποικιλία των προϊόντων μας και σήμερα πωλούνται σε τιμή χονδρικής λουράκια, μπρασελέ, μπαταρίες, μηχανισμοί και εργαλεία. Σκοπός της εταιρείας είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία διατηρώντας την άριστη ποιότητα των προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ειλικρίνεια και η συνέπεια αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της οικογενειακής επιχείρησης που πλέον μετράει πάνω από 40 χρόνια στο χώρο.

Η ιστοσελίδα www.kostelo.gr είναι χονδρικής πώλησης και απευθύνεται μόνο σε εμπόρους. Για να δείτε τις τιμές των προϊόντων, πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον εμπορικό σας ΑΦΜ και τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλή περιήγηση!